Sega wil live-action film of serie gebaseerd op Persona maken

Sega wil live-action film of serie gebaseerd op Persona maken

Sega is mogelijk van plan om live-action films of televisieseries van Atlus-franchises als Persona te ontwikkelen.

Dat laat Toru Nakahara, het hoofd van entertainmentproductie bij Sega, weten aan IGN. "De spelwerelden van Atlus zijn gevuld met drama, stijl en interessante personages. Verhalen zoals uit de Persona-franchises resoneren echt met onze fans en we zien een mogelijkheid om de lore uit te breiden zoals niemand dat eerder heeft gezien of gespeeld."

Meer details zijn er nog niet, maar het lijkt er dus op dat fans in de toekomst mogelijk films of series gebaseerd op Persona en andere Atlus-franchises kunnen verwachten. Er zijn al veel verschillende animaties rondom Persona uitgekomen, maar live-action films of series bestaan nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken. Een groot deel van de dialoog van de game kan werken in anime vorm, maar is voor live action veel te cringe. Ik heb enorm van de game genoten, maar in anime en Jrpg kom je gewoon met meer weg.

0
test

@do365nic indd live action niet doen! met voice acting is Japan super met zn anime's, maar echt acteren vind ik verschrikkelijk van Japanners.

0
test

@-JK- Korea daarintegen heeft wel echt goeie films en de serie squid game was ook heel goed

0
test

Dus Sega wil een CW serie?

0

Aanbevolen voor jou