Sega werkt aan oplossingen voor bugs in Sonic Origins

Sega werkt aan oplossingen voor bugs in Sonic Origins

Sega laat weten aan verschillende oplossingen voor problemen in Sonic Origins te werken.

Dat laat social media manager Katie Chrzanowski weten op Twitter als reactie op een fan die vraagt of men patches voor de game kan verwachten. "Bedankt voor het geduld! Het team luistert en werkt aan oplossingen voor diverse problemen op dit moment. Wanneer we meer informatie hebben komen we met een officiële reactie."

Er werd niet gemeld welke problemen worden opgelost, maar sinds de release van Sonic Origins vorige maand maken spelers melding van diverse glitches en bugs in de graphics, gameplay en het geluid. Een prominente modder, Xanman, heeft zelfs aangegeven te stoppen met zijn werk vanwege de staat waarin de game verkeert.

In Sonic Origins zitten de Mega Drive-games Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. Het gaat om nieuwe overzettingen in plaats van emulatie, waardoor de spellen in breedbeeld weergegeven kunnen worden.

Sonic Origins is verkrijgbaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou