Sega onthult Yakuza-game Like a Dragon Gaiden

Sega onthult Yakuza-game Like a Dragon Gaiden

Sega heeft de Yakuza-spin-off Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name onthuld.

Dat deed het bedrijf tijdens een Yakuza-livestream vanmiddag. De game speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. 

Er werd een korte clip getoond waarin te zien is dat Kiryu aan het mediteren is. "Dit wordt een actie-avontuur", meldt producent Masayoshi Yokoyama. "Het spel wordt ongeveer half zo groot als een reguliere Yakuza-game."

Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Like A Dragon 8, dat voorheen bekendstond als Yakuza 8. Het spel moet in 2023 uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Sega onthulde vandaag nog twee Yakuza-games. Zo is er Like A Dragon 8, dat voorheen bekendstond als Yakuza 8. In dit nieuwe hoofddeel keren zowel Kiryu als Ichiban terug. Het spel moet in 2024 op pc, PS5, PS4 en Xbox-consoles uitkomen. Ook komt er een remake van een spin-off die alleen in Japan is uitgekomen, genaamd Like A Dragon: Ishin. Hierin komen personages uit de moderne Yakuza-games voor, maar de game speelt zich af in een fictionele versie van Kyoto in 1860. Het spel komt op 21 februari 2023 uit op pc, PS5, PS4 en Xbox-consoles.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De 2 games leken mij al genoeg, nu hoop ik maar dat ze zichzelf niet te ver strekken/het teveel uitmelken

0
test

Deze had ik nooit verwacht. Na Yakuza 6 dacht ik dat het klaar was met Kiryu. Nu komt Kiryu in Like a Dragon 8 en gaat dit spel uitleggen hoe die daar terecht komt is de bedoeling. BEn benieuwd wat ze hier van gaan maken, maar als ik zie hoe RGG de laatste jaren bezig is met releases heb ik er groot vertrouwen in.

0

Aanbevolen voor jou