Sega deelt themanummer Sonic Frontiers

Sega deelt themanummer Sonic Frontiers

Het officiële twitterkanaal van Sonic heeft vandaag een fragment uitgebracht van het nummer dat afspeelt aan het einde van Sonic Frontiers. Het nummer, genaamd Vandalize, is gemaakt door de Japanse rockband One OK Rock.

De band plaatste vervolgens het hele nummer op hun officiële

Watch on YouTube

. Het is voor het eerst dat Sega op deze manier de focus legt op de muziek die voorkomt in Sonic Frontiers. In de meerdere trailers die het bedrijf de afgelopen maanden deelde, waren er regelmatig rustgevende composities te horen. Het uptempo gitaarnummer van One OK Rock brengt daar nu verandering in.

Sonic-games bevatten traditiegetrouw vaak rocknummers. De Japans-Amerikaanse band Crush 40 componeert al sinds Sonic Adventure (1998) regelmatig rocknummers voor de games, waaronder het desbetreffende openingsthema Open Your Heart, een van de bekendste composities uit de franchise. Deze keer schakelt Sega dus een andere rockband in om nummers te produceren voor een Sonic-game. Het is niet duidelijk of Crush 40 betrokken is bij Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers komt volgende maand, op 8 november, uit op Nintendo Switch, Playstation 4 en 5, Xbox One en Series X en S, en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vond de intro's van de oudere games veel leuker. Daar werd tenminste niet in gezongen.

0
test

Deze past wel mooi in het rijtje Open Your Heart en Live & Learn.

0

Aanbevolen voor jou