Sea of Thieves introduceert zogeheten Mysteries

Sea of Thieves introduceert zogeheten Mysteries

Rare voegt 'Mysteries' toe aan Sea of Thieves, raadsels die deels binnen en deels buiten de game opgelost worden.

Mysteries zijn in feite raadsels die opgelost moeten worden. Deels worden die raadsels in de game opgelost, maar ook buiten de game zijn er hints te vinden, bijvoorbeeld via social media.

Mysteries worden niet individueel door spelers opgelost, maar door de gehele community samen. Progressie die wordt geboekt is voor alle spelers zichtbaar. Op die manier hoopt Rare dan ook dat spelers samenwerken om alles op te lossen. In die zin doen Mysteries een beetje denken aan een ARG.

De beschrijving is vooralsnog vrij vaag, maar Rare belooft dat wanneer de eerste Mystery ergens later deze week begint, het duidelijker wordt. De eerste Mystery moet in ieder geval een onderzoek worden naar een moord.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Allemaal leuk maar toch mis ik iets in het spel... Het is een leuk concept maar het komt niet echt lekker uit de verf..

0
test

@Ocima Ik mis zelf een PvE optie, vind PvP in Sea of Thieves niet heel leuk haha.

0
test

@Paxopoxo Zo denk ik er ook over. Ik heb het geprobeerd zo rond de tijd dat de pirates content erbij kwam. Op zich een interessant spel, maar het feit dat het een open wereld pvp is heeft me doen besluiten het verder links te laten liggen. ALs het een Pve spel was geweest had ik het veel meer gespeeld, want het concept is heel goed.

0
test

@Paxopoxo Ook al is het voor groot gedeelte de kern van het spel ben ik het met je eens. Het is te frustrerend als je uren met een missie bezig bent en je komt net op het einde een toxic player ship tegen die even alles om zeep helpt.. Er zou op zijn minst een optie moeten zijn om alleen met maten op de server te varen. En dan direct het liefst met meerdere coop boten..

0

Aanbevolen voor jou