Sea of Thieves heeft meer dan 25 miljoen spelers

Sea of Thieves heeft meer dan 25 miljoen spelers

Er zijn inmiddels meer dan 25 miljoen spelers van Rare's Sea of Thieves.

Dat is via een artikel op de Xbox-website aangekondigd, waarin tevens 25 toevoegingen die vorig en dit jaar aan de game zijn gedaan worden opgesomd. Volgens producent Joe Neate heeft de introductie van seizoenen eerder dit jaar, alsmede de aangekondigde cross-over met Pirates of the Carribean, een grote hoeveelheid nieuwe spelers aangetrokken.

Om de hoeveelheid spelers te vieren, worden er op dit moment tot 26 oktober gratis bonussen uitgegeven aan spelers die inloggen binnen deze periode. Zij ontvangen automatisch 25.000 goudstukken en 25 Doubloons. Eén random speler die in deze periode schatten inlevert, ontvangt 25 miljoen aan goud.

Sea of Thieves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik denk 25 miljoen totaal individuele spelers ooit? Ik kan me niet voorstellen dat 25 miljoen mensen dit regelmatig spelen.

0
test

@Vinnyboiiiii In de tweet waarin dit nieuws onthuld werd heeft Rare het specifiek over "25 miljoen spelers die de zee getrotseerd hebben", wat inderdaad meer als het absolute aantal unieke log-ins klinkt. Hoeveel regelmatige spelers er zijn is lastig te pinpointen (en veel minder leuk voor Rare om te communiceren), maar ik zou gokken dat hoogstens een paar miljoen spelers eens in de zoveel tijd uitvaren, kijkende naar de Achievements en het animo online.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou