Scriptschrijver van Dune-films gestrikt voor Gears of War-film

Scriptschrijver van Dune-films gestrikt voor Gears of War-film

Jon Spaihts, een van de scenarioschrijvers van de moderne Dune-films, gaat het script van de Netflix-film gebaseerd op de Gears of War-franchise schrijven.

Dat heeft Netflix aangekondigd. Spaihts schreef samen met regisseur Denis Villeneuve en Eric Roth het script voor de eerste en de aankomende tweede Dune-film. Ook heeft hij onder andere de scripts van Doctor Strange en Prometheus geschreven.

Spaihts: "Gears of War is een van de beste actiegames ooit, met levendige personages, een prachtig ontworpen wereld en een gevechtssysteem dat de dodelijkheid van oorlog en het belang van je teamgenoten bijstaan benadrukt. Het wíl cinema zijn en ik ben enthousiast dat ik daaraan kan meehelpen."

Netflix kondigde afgelopen november aan dat het met The Coalition samenwerkt aan meerdere Gears-projecten. Het gaat om zowel een live-action film als een geanimeerde serie. Het is nog niet bekend welke acteurs worden gestrikt voor rollen in de film.

In het Netflix-persbericht wordt het verhaal van de eerste Gears of War-game losjes samengevat - het lijkt er dan ook op dat dit verhaal verfilmd gaat worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Film met een verhaal ja? Dacht dat gears of war voornamelijk ging over brede gasten die brede aliens aan het killen zijn en andersom.

0
test

@-JK- Er zit wel degelijk een verhaal in. Zou vooral tof zijn als ze de meer intieme sfeer van deel 1 gebruiken voor de film. Lompe actiefilms zijn er al genoeg.

0
test

@Fr3nzy Het beste emotionele moment van de spellen vind ik als Dom zijn vrouw Maria vind in de Locust tunnels

0

Aanbevolen voor jou