Schrijver Dragon Age: Origins zou graag remaster van game zien

Schrijver Dragon Age: Origins zou graag remaster van game zien

David Gaider, de schrijver van Dragon Age: Origins, zou graag een remaster zien van de eerste game in de reeks.

Dat meldt hij op Twitter.  "Als we toch bezig zijn met het remasteren van games uit de jaren 00: wat dacht je van Dragon Age: Origins? De graphics waren op release al een beetje ouderwets. Kun je je voorstellen hoe het er gloednieuw met allerlei opties uit het PS5-tijdperk uit zou zien?" Daarmee reageert Gaider op het feit dat allerlei games uit het eerste decennium van deze eeuw, waaronder Resident Evil 4 en Dead Space, remasters en remakes krijgen.

Overigens weet Gaider niet meer dan de fans en lijkt een daadwerkelijke remaster van Dragon Age: Origins onwaarschijnlijk: "Ik verwacht dat EA dit alleen maakt als het zo goed verkoopt als met goud vergulde warme broodjes. Ze... hebben Dragon Age naar mijns inziens nooit echt gesnapt, of begrepen waarom het beter verkocht dan Mass Effect."

EA en Bioware werken in ieder geval wel al geruime tijd aan het nieuwe deel binnen de franchise, genaamd Dragon Age: Dreadwolf. Officieel is er al geruime tijd niets van die game vernomen, maar eerder dit jaar lekten er vroege beelden van de game uit. Volgens de persoon die de beelden uitlekte, zouden de gevechten in de game wat weghebben van moderne God of War-games. Daarbij zouden leden van de party van de speler meehelpen tijdens gevechten em zou men, à la Guardians of the Galaxy, hen kunnen gebruiken voor speciale aanvallen. Dragon Age: Dreadwolf komt op een nog onbekende datum uit op pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou