Scarlet Nexus-maker wil 'volwassener' vervolg maken

Scarlet Nexus-maker wil 'volwassener' vervolg maken

De regisseur van Scarlet Nexus wil graag een vervolg op de rpg maken met een "volwassener verhaal".

Dat meldt Kenji Anabuki in een gesprek met Inverse. Bandai Namco heeft nog geen vervolg op de vorig jaar verschenen rpg aangekondigd, maar Anabuki geeft aan te weten wat hij in een vervolg zou willen zien.

"Als er een vervolg komt, zou ik het superkrachtenthema ook op andere vlakken dan alleen in gevechten terug willen zien. De setting en het verhaal kunnen een volwassener publiek aanspreken door thema's te gebruiken zoals het gevaar van het gebruiken van superkrachten." Verder zou Anabuki de tussenfilmpjes willen verbeteren - in het eerste deel worden tussenfilmpjes als geanimeerde tekeningen getoond.

Scarlet Nexus verscheen vorig jaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game staat inmiddels ook op Xbox Game Pass. Scarlet Nexus speelt zich af in New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit de lucht komen vallen om de breinen van mensen op te eten. Protagonisten Yuito en Kasane sluiten zich aan bij de Other Defense Force om de wezens te bevechten. Spelers beschikken daarbij over verschillende wapens en superkrachten, die ze kunnen lenen van teamgenoten.

Scarlet Nexus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou