De deals van april: tips voor games en hardware

De deals van april: tips voor games en hardware

Het einde van de maand is voor velen het moment om geld te besteden aan games, hardware en andere zaken. In de Deals van april geven we daarom tips voor goede deals van de afgelopen maand of dit moment.

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Games

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

April was geen denderende gamemaand. Veruit de grootste release betrof Lego Star Wars: The Skywalker Saga, een volgens onze review zeer geslaagde Lego-game die liefhebbers van de franchise op hun wenken bedient. En ondanks dat de game momenteel al 3,2 miljoen keer is verkocht, is de game nu met zo'n vijf euro korting verkrijgbaar.

GTA: The Trilogy - Definitive Edition

We zullen eerlijk zijn: de lancering van GTA: The Trilogy ging niet van een leien dakje. Bugs plaagden de games, om nog maar niet te spreken van de gekke ontwerpkeuzes die de nostalgie tenietdoen. In onze review gaven we de games dan ook een 4.  In de laatste maanden heeft Rockstar de games redelijk aangepakt, waardoor een groot deel van de bugs in ieder geval is verdwenen. Daarom wilden we in ieder geval vermelden dat de games tot en met deze week voor twee tientjes verkrijgbaar zijn.

Nintendo eShop-lentekortingen

Nintendo houdt een digitale uitverkoop in de Nintendo Eshop, met ruim duizend aanbiedingen. Zie hieronder een aantal titels dat de moeite waard is:

  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - 39,99 euro

  • Fire Emblem: Three Houses - 39,99 euro

  • Overcooked! All You Can Eat - 19,99 euro

  • Bravely Default 2 - 39,99 euro

  • Disco Elysium: The Final Cut - 25,99 euro

  • Assassin's Creed: The Ezio Collection - 34,99 euro

  • OlliOlli World - 23,99 euro

De kortingsactie loopt tot 8 mei.

zelda: Skyward sword

Hardware

Xbox Series S

Met de huidige chipschaarste is het nog altijd lastig om aan een 'next-gen' console te komen. Voor sommigen biedt de Xbox Series S dan een uitkomst: de goedkopere, iets minder krachtige Xbox-variant. De Series S ondersteunt games tot een resolutie van maximaal 1440p en in enkele gevallen 120 fps. Momenteel is de console voor een kleine korting beschikbaar in de officiële Microsoft Store, dus wellicht is het de moeite waard om een kijkje te nemen.

Trust GXT 845 Tural + muis

Game-accessoires voor pc kunnen vrij duur zijn, zeker voor de beginnende gamer. Daarom is de Trust GXT 845 Tural + muis een uitstekend instappakket. Voor 22,99 euro krijg je een simpel doch functioneel membraantoetsenbord met rpg-lichten en een Trust gamemuis met een instelbare snelheid tussen de 1000 en 3200 dpi.

Lenovo Legion 5 15ITH6H

De Lenovo Legion 5 beschikt over een 165 Hz 1080p-scherm, een Intel Core i7, 16 GB aan werkgeheugen, een 512 GB-SSD en een Geforce RTX 3060. Kortom, voor 1399 euro een vrij robuuste gamelaptop en een aanrader voor als je er nog een zoekt.

Lenovo

Dat waren onze aanraders voor deze maand! Heb jij ook nog tips? Laat het weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik denk dat er een typefoutje staat bij de prijs voor Xbox Series S. Op de Microsoft website wordt deze namelijk verkocht voor 285 ipv 185.

0

Aanbevolen voor jou