Saints Row-studio Volition valt nu onder Gearbox

Saints Row-studio Volition valt nu onder Gearbox

Saints Row-ontwikkelaar Volition valt voortaan onder Gearbox Entertainment.

Dat heeft Embracer Group aangekondigd bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Hoewel alle bedrijven onder Embracers paraplu blijven, viel Volition voorheen onder Koch Media (ook onderdeel van Embracer). Nu valt Volition echter onder Gearbox, de ontwikkelaar van Borderlands.

Embracer-CEO Lars Wingefors laat weten dat de kritische ontvangst van de eerder dit jaar uitgekomen nieuwe Saints Row tegenvalt. Financieel gezien voldoet de game wel aan verwachtingen. Toch lijkt de matige kritische receptie onderdeel uit te maken van de keuze om Volition onder Gearbox te laten vallen: "Gearbox heeft alle gereedschappen - waaronder een ervaren management in de VS - om toekomstig succes binnen Volition te garanderen."

Deze week heeft Volition een forse update voor Saints Row uitgebracht, waarmee meer dan tweehonderd wijzigingen aan de game worden aangebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Misschien moet je een game dan ook niet exclusief op de epic games store uitbrengen. Ik wil hem in steam, naast saints row 2, 3, 4. En al helemaal niet voor 60 euro voor de pc, terwijl hij op de xbox/playstation nu vanaf 44 euro te krijgen is.

0

Aanbevolen voor jou