Rick verschijnt vanavond in Multiversus

Rick verschijnt vanavond in Multiversus

Rick - uit de tekenfilmserie Rick & Morty - komt vanavond in Multiversus beschikbaar als speelbaar personage.

Eind vorige week werd al bevestigd dat Rick het volgende personage is dat naar de vechtgame zou komen, maar nu is bekend dat het personage vandaag toegevoegd wordt. Rick zal volgens de ontwikkelaar rond 19:00 uur Nederlandse tijd in de game verschijnen.

Op het officiële Twitter-account van de game werd ook een illustratie van het personage getoond. Daarop zijn enkele van zijn moes te zien, zoals de Basrick Portal Theory, waarmee hij twee portalen in de arena kan plaatsen om zich zo sneller te verplaatsen. Een andere move is Meseeks and Destroys, waarmee Rick een Meseek kan oproepen die andere spelers aanvalt. Tot slot is er Yeah, Fart Bomb!, waarmee Rick een 'fart bomb' kan gooien.

De update waarmee Rick wordt toegevoegd zorgt er ook voor dat het uplevelen van personages tussen level 3 en 15 twee keer zoveel XP vergt. Volgens de ontwikkelaar ging dit voorheen iets te snel.

De free-to-play-game Multiversus kwam op 19 juli in Early Access uit en het eerste seizoen ging op 15 augustus van start. Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou