Respawn: 'Titanfall zit in de kern van onze DNA'

Respawn: 'Titanfall zit in de kern van onze DNA'

Respawn Entertainment heeft laten weten dat de Titanfall-IP in de kern van hun DNA zit.

Dat meldde het bedrijf in een tweet. "In tegenstelling tot wat sommigen melden, is Titanfall onderdeel van de kern van onze DNA. Wie weet wat de toekomst brengt..."

De opmerking is hoogstwaarschijnlijk gemaakt om fans van de reeks gerust te stellen. Eerder deze week schetste community coördinator Jason Garza

Watch on YouTube

namelijk een minder positief beeld over de toekomst van Titanfall: "Ik zou er niet op hopen. Dat heb ik al vaker gezegd. We werken er op dit moment niet aan. Er is niets. We hebben teveel andere games in de maak."

Respawn Entertainment richt zich de laatste jaren voornamelijk op het populaire Apex Legends. Ook ontwikkelde het Star Wars Jedi: Fallen Order en Medal of Honor: Above and Beyond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

toch wel jammer hoor dat er nog geen Titanfall 3 is aangekondigd .. deel 1 was ok , maar deel 2 had echt een hele dikke singleplayer en heb honderden uren in de multi zitten.. Ik snap wel dat Apex legends een goeie cashcow is, maar toch, ik zie graag een deeltje 3.

0
test

Deel 1 en 2 zitten online toch vol cheaters? Dacht dat er laatst een artikel was waarop dat was aangekaart, dan vind ik het wel slordig om te zeggen dat Titanfall in je DNA zit. ze doen er niks aan om de cheaters te weren. Dacht dat ze maar liefts 1 persoon die taak hadden gegeven.

0

Aanbevolen voor jou