Remaster van Mega Drive-game Gargoyles aangekondigd

Remaster van Mega Drive-game Gargoyles aangekondigd

Er komt een remaster van de Mega Drive-game Gargoyles.

Het spel heet Gargoyles Remastered en is een nieuwe versie van de in 1995 verschenen game die was gebaseerd op de tekenfilmreeks. 

Behalve het feit dat de remaster bestaat, werden er echter geen details gegeven. Ook werd er geen trailer getoond. Alleen duidelijk is dat hert spel naar pc en consoles moet komen en verbeterde graphics en besturing krijgt.

De tekenfilmserie Gargoyles stamt uit de jaren 90 en draait om Goliath en zijn Gargoyles. Samen verdedigen ze een kasteel in Schotland in het jaar 994. De tekenfilmreeks kan op Disney+ bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De serie begon in 994 maar door verraad en een magische spreuk komen Goliath en de anderen in de moderne tijd terecht. Serie was en is nog steeds ongelooflijk goed en bevat een groot aantal Star Trek acteurs. Ben heel benieuwd naar deze remaster.

0
test

@bigds9fan Zo, het jaar 994, dat is erg vroeg. Technisch hoogstandje dus voor die tijd :P

0
test

Ik had liever een remaster van Gargoyles 'Quest' gezien ;)

0
test

@mole28 Oh dat zou vet geweest zijn inderdaad. Die mag van mij ook komen. Of een remake/nieuwe game in deze serie. Hopelijk dat capcom nog eens wat gaat doen met hun back catalogus uit de jaren 80 en 90 maar denk dat ze vooral richten op Resident Evil en Street Fighter. Jammer genoeg.

0

Aanbevolen voor jou