Remake van Alone in the Dark uitgelekt

Remake van Alone in the Dark uitgelekt

Een remake van Alone in the Dark is vandaag uitgelekt.

De Belgische retailer Smartoys plaatste een vermelding van de game en plaatste daar enkele screenshots en boxart bij. De pagina is inmiddels offline gehaald, maar Insider AestheticGamer deelde de gelekte informatie op social media. Hij meldt dat het om een remake van de game gaat in de stijl van de Resident Evil 2-remake.

Volgens de beschrijving van Smartoys is het "een liefdesletter naar de game uit de jaren 90, waarin je een even sinister en memorabel verhaal meemaakt door de ogen van een van de twee hoofdrolspelers." Spelers kunnen Edward Carnby en Emily Hartwood besturen en moeten volgens de beschrijving achter de verschrikkelijke waarheid van het Derceto-landhuis zien te komen.

De game wordt waarschijnlijk later vandaag tijdens een showcase van uitgever THQ Nordic officieel onthuld. Die begint om 21:00 uur Nederlandse tijd. Eerder deze week hintte insider The Snitch al naar de aankondiging van de game.

Alone in the Dark is een langlopende horrorfranchise - de serie wordt ook wel gezien als voorloper van de Resident Evil-reeks. Maar ook de afgelopen decennia zijn er nieuwe games in de reeks uitgekomen, al werden die over het algemeen wisselvallig ontvangen. Hoewel Alone in the Dark jarenlang eigendom van Atari is geweest, kocht THQ Nordic in 2018 de rechten op de reeks op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou