Red Dead Redemption 2 staat in de top 10 van bestverkochte games ooit

Red Dead Redemption 2 staat in de top 10 van bestverkochte games ooit

Rockstars Red Dead Redemption 2 is de hekkensluiter van de lijst met tien bestverkochte games ooit.

Dat blijkt uit een tweet van journalist Ben T, die deze informatie uit de kwartaalcijfers van uitgever Take-Two Interactive heeft gehaald. De game is inmiddels 43 miljoen keer verkocht, waardoor het spellen als The Last of Us, Zelda: Breath of the Wild, The Elder Scrolls 5: Skyrim en The Witcher 3 heeft ingehaald. De game lijkt nu samen met Nintendo's versie van Tetris op de gedeelde tiende plek te staan.

Waarschijnlijk haalt het spel nummer 9 binnenkort in, aangezien daar Wii Fit en Wii Fit Plus staan met 43,8 miljoen verkochte exemplaren, gevolgd door de eerste generatie Pokémon-games. Overigens is Red Dead Redemption 2 niet de enige game van Rockstar op de lijst: Grand Theft Auto 5 staat er ook in met 160 miljoen verkochte exemplaren. Minecraft zwaait echter de scepter met 238 miljoen verkochte exemplaren. De complete lijst met bestverkochte games is hier te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi dat dit soort single player games goed blijven scoren. Voor mij zijn dit toch de games waar het om gaat, dus hoop dat ze gemaakt blijven worden.

0
test

Ik vond het een prachtgame. Hij was zeker niet perfect en de multiplayer heb ik 1 dag gedaan, maar het verhaal, de graphics en het geluid + de wereld zelf vond ik heel gaaf. Ik hoop dat er een nieuw Red Dead Redemption komt en wat mij betreft kan dat met een compleet nieuw verhaal met andere personages.

0

Aanbevolen voor jou