Rebirth Island wordt mogelijk aan Warzone 2.0 toegevoegd

Rebirth Island wordt mogelijk aan Warzone 2.0 toegevoegd

Rebirth Island zou komend jaar wel eens aan Call of Duty: Warzone 2.0 kunnen worden toegevoegd.

Dat meldt Insider Gaming. De website meldt dat er een top-down versie van een map genaamd 'Return' is uitgelekt - de illustratie is hieronder te zien. Het gaat hierbij echter duidelijk om Rebirth Island, de kleinere map uit de eerste Warzone die al snel erg populair werd.

Volgens de uitgelekte data zou de map Resurgence-achtige gameplay ondersteunen. Ook Ground War en DMZ, de nieuwe modus binnen Warzone 2.0, zouden op deze versie van Rebirth Island gespeeld kunnen worden.

Hoewel het niet zeker is dat de illustratie echt is, zendt Activision Blizzard wel DMCA's uit om de verspreiding ervan tegen te gaan, wat zou kunnen suggereren dat het om een echte lek gaat. 

De eerste Warzone is sinds kort weer speelbaar. Het gaat echter om een uitgeklede versie van de oorspronkelijke game, met alleen Caldera als speelbare map. Er komt zover bekend echter geen nieuwe content meer naar Warzone. Ook hoeven spelers geen nieuwe battle passes te verwachten. Mensen die nieuwe content willen beleven, worden verwezen naar het eerder dit najaar uitgekomen Warzone 2.0.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Resurgence zou zeer welkom zijn. Ook zou het mooi zijn als ze zoals DMZ andere game types zouden toevoegen voor de Al Mazrah map. Ik vind het een hele mooie map maar Battle Royal vind ik niet zo leuk meer. Het voelt ook alsof er veel meer uit de map te halen valt dan alleen Battle Royal. Het nadeel met Battle royal is dat je zoveel tijd kwijt bent met het zoeken naar loadout en verplaatsen binnen de cirkels. En dan wordt je vanuit het niets neergeschoten en kun je lang wachten voordat gulag begint of totdat je teruggekocht wordt. Als je bijvoorbeeld een uur gespeeld hebt, heb je effectief misschien maar 10 minuten plezier gehad. Voor nu houd ik het daarom liever bij de multiplayer van mw2.

0

Aanbevolen voor jou