Rare toont meer van Everwild 'wanneer er coole dingen te tonen zijn'

Rare toont meer van Everwild 'wanneer er coole dingen te tonen zijn'

Rare toont meer van de langverwachte nieuwe game Everwild "wanneer er coole dingen te tonen zijn."

Dat meldt Xbox Games Studios-hoofd Matt Booty in een

Watch on YouTube

. "We delen meer van Everwild wanneer het team coole dingen te tonen heeft. We weten dat mensen er naar uitkijken en willen niet te lang dingen verborgen houden."

Wanneer dat precies is, maakt Booty echter niet bekend. Eerder dit jaar kwam naar buiten dat Rare de ontwikkeling van het spel eerder al had 'gereset'. Booty had daar het volgende over te zeggen: "Als je als buitenstaander woorden als 'reset' en 'herstructurering' hoort, komt dat extremer over dan wat er gebeurt wanneer een game tot leven komt. Het team zorgt er nu gewoon voor dat ze iets speciaals hebben. We hebben een glimp van de wereld en de grafische stijl getoond, maar we willen er zeker van zijn dat we het juist doen."

Het is niet bekend wanneer de nieuwe Rare-game uitkomt. Eerder dit jaar gingen er geruchten dat het spel mogelijk in 2024 op de planning staat, maar dit is niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

3 grote shows die er aankomen 20 jaar xbox en game awards en volgend jaar e3, ze zullen dan toch wel een keer wat moeten laten zien.

0

Aanbevolen voor jou