Ranked-modus voor Call of Duty: Warzone 2.0 bevestigd voor derde seizoen

Ranked-modus voor Call of Duty: Warzone 2.0 bevestigd voor derde seizoen

Activision heeft bevestigd dat er in het derde seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 een Ranked-modus naar de game komt.

Dat schrijft het bedrijf in de patch notes van het tweede seizoen van de game, dat onlangs begonnen is. Modern Warfare 2 heeft met de start van het tweede seizoen al een Ranked-modus ontvangen - in onderstaande trailer wordt er meer over deze modus verteld. Aan het einde van de patch notes liet Activision al wat los over het derde seizoen, waaronder dus de komst van Ranked naar Warzone 2.0.

Ook laat het bedrijf weten dat tijdens het derde seizoen het populaire Gunfight aan Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt toegevoegd. Elk seizoen moeten er nieuwe maps voor die modus beschikbaar komen. In Gunfight nemen twee teams van twee spelers het op kleine maps tegen elkaar op met specifieke wapens.

Halverwege het huidige tweede seizoen komt Season 2 Reloaded uit. Modern Warfare 2 ontvangt dan een een nieuwe map voor 6v6-multiplayerpotjes. Hieronder is een screenshot te zien van die map.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"En Gun Game komt naar Modern Warfare 2" Zit er al in bij S2, denk dat je Gunfight bedoelt?

0

Klopt Melvin, al zit Gun Game er nog steeds niet in...(ook al was dat wel aangekondigd)

0

Aanbevolen voor jou