PUBG-spelers kunnen zich nu met ballonnen verplaatsen

PUBG-spelers kunnen zich nu met ballonnen verplaatsen

Er zitten vanaf nu ballonnen in PlayerUnknown's Battlegrounds waarmee spelers zich naar een veilig gebied kunnen verplaatsen.

Het zogenaamde 'Emergency Pickup'-item is nu te gebruiken op de testservers van de game en moet uiteindelijk voor iedereen beschikbaar komen. Door het item te gebruiken worden spelers aan een ballon opgetild. De ballon zit weer vast aan een vliegtuig. 

Het gebruik van dit item is niet zonder risico. Het is zwaar en kan daarbij veel aandacht trekken van de tegenstanders. Wanneer het item ingezet wordt, duurt het een minuut voordat het vliegtuig arriveert, dus mensen moeten zich tot die tijd ook zien te verdedigen.

Deze virtuele presentatie van de technologie kwam al eerder in games voor, waaronder Metal Gear Solid: Peace Walker en Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, waarmee vijanden opgepikt kunnen worden om ze naar de basis te verplaatsen. Het is echt bestaande technologie dat sinds de vijftiger jaren wordt gebruikt door de CIA en de Amerikaanse Air Force en Navy.

Lees hier meer over de nieuwe PUBG-update.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou