PUBG-maker onthult wat er dit jaar naar de game komt

PUBG-maker onthult wat er dit jaar naar de game komt

De ontwikkelaar van PUBG: Battlegrounds heeft aangekondigd wat spelers dit jaar zoal in de battle royale-game kunnen verwachten.

Dat deed PUBG Studios in een uitgebreide blogpost. Zo moet ergens dit voorjaar een rollback plaatsvinden van de Sanhok-map, waardoor het level terugkeert naar diens oorspronkelijke versie. Verder moet er nieuwe balans worden toegepast aan de wapens en worden er verbeteringen in de game doorgevoerd die verder de core gameplay niet moeten beïnvloeden. Ook verschijnt de nieuwe 7.62mm assault rifle.

Tussen juli en september wordt de nieuwe map Kiki verwacht, alsmede het doorvoeren van nog meer balans in de wapens. In het laatste kwartaal van dit jaar moet er een remake uitkomen van de Vikendi-map en verschijnt de eerste update voor de Kiki-map. Ook wordt de arcademodus op de schop genomen en moet de in-game winkel verbeterd worden - zo kunnen spelers cadeaus naar andere versturen via de winkel. Verder staat er een "nieuwe sociale optie" in de stijgers, al is niet duidelijk wat men daar onder verstaat.

PUBG Studios laat in de blogpost weten dat al het bovenstaande onder voorbehoud is en dat het enkele verrassingen nog onbenoemd laat. Hieronder is een tijdlijn te zien.

PUBG bestaat eind dit jaar vijf jaar. De game is sinds januari dit jaar free-to-play op pc en consoles. Het gaat hierbij wel om een basisaccount, waarbij niet alle content beschikbaar is. Door te betalen ontgrendelt men Battlegrounds Plus. 

PUBG

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou