Psychonauts 2-studio heeft meerdere projecten in de maak

Psychonauts 2-studio heeft meerdere projecten in de maak

Double Fine, de studio achter het dit jaar uitgekomen Psychonauts 2, werkt aan meerdere nieuwe projecten.

Dat laat het bedrijf, dat tegenwoordig onderdeel is van Microsoft, weten in een blogpost op crowdfundingplatform Fig. "De studio bestaat nu uit diverse teams die zijn begonnen aan verschillende projecten waarvan jullie volgens ons gaan genieten."

Over de precieze inhoud van deze nieuwe projecten is nog niets bekend. "We houden bij Double Fine van experimenteren. Elke game biedt een kans om nieuwe ideeën te verkennen, alsmede nieuwe visuele stijlen, gameplay en emoties." 

Het eerder dit jaar verschenen Psychonauts 2 werd goed ontvangen. Op Gamer.nl scoorde de game een 8,5: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben erg benieuwd wat ze nog meer gaan uitbrengen! Psychonauts 2 is een top game!

0
test

Double Fine en Xbox is gewoon een fantastisch huwelijk wat gamepass betreft. Xbox geeft ze artistieke vrijheid en Double Fine komt om de zoveel tijd met een game. Dat zullen dan uiteraard niet allemaal 'grote' games worden, maar ook vaak wat kleinere games,. En in hun geval zijn die games vaak kleine pareltjes. Dus prima.

0

Aanbevolen voor jou