Private Division begint vier nieuwe samenwerkingen met indiestudio's

Private Division begint vier nieuwe samenwerkingen met indiestudio's

Private Division, een uitgeverslabel van Take-Two Interactive, heeft vier nieuwe samenwerkingen met indiestudio's opgestart.

Aankomende games van de studio's Yellow Brick Games, Piccolo Studio, Evening Star en Die Gute Fabrik worden daardoor uitgegeven via Private Division. Alle vier de studio's hebbe volgens een persbericht games in ontwikkeling. De eerste van deze spellen komt niet voor het fiscale jaar 2024 uit.

Private Division is een uitgeverslabel van Take-Two bedoeld voor kleinere en onafhankelijk ontwikkelde games. Eerder werden via dit label al OlliOlli World en The Outer Worlds uitgegeven, alsmede de Xbox- en PlayStation-versies van Hades. Ook Kerbal Space Program 2 moet via dit label worden uitgebracht. Private Division is ook eigenaar van OlliOlli-studio Roll7 en gaat de nog onaangekondigde nieuwe game van Ori and the Blind Forest-studio Moon Studios uitbrengen.

De Spaanse ontwikkelaar Piccolo Studio heeft to nu toe één spel uitgebracht, Arise: A Simple Story, en werkt nu aan een nieuwe IP. Evening Star heeft meegewerkt aan Sonic Mania en werkt nu aan een nieuwe game met een eigen personage. 

Die Gute Fabrik uit Kopenhagen is vooral bekend van de game Mutazione en werkt nu aan een verhaal gedreven game. Yellow Brick Games tot slot komt uit Canada en werkt aan een ambitieuze nieuwe actie-rpg. Het team bestaat uit mensen die onder andere aan Assassin's Creed en Dragon Age hebben gewerkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou