Preload voor komende Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta beschikbaar

Preload voor komende Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta beschikbaar

Mensen kunnen het komende bètaweekend van Call of Duty: Modern Warfare 2 nu alvast preloaden. Voor sommige spelers is de bèta zelfs al beschikbaar.

Op die manier kunnen fans op het moment dat de bèta live gaat meteen aan de slag. Afgelopen weekend werd de bèta al exclusief op PlayStation-consoles gehouden, maar de tweede bèta komt ook op Xbox en pc beschikbaar.

De bèta begint vandaag voor mensen die de game al hebben gereserveerd en alle PlayStation-spelers. Van 24 tot en met 26 september kan vervolgens echt iedereen aan de slag met de bèta. Xbox-gamers hebben wel Xbox Live Gold nodig, maar op PlayStation is geen PS Plus benodigd.

Infinity Ward heeft daarnaast aangekondigd dat er wat veranderingen worden doorgevoerd in dit tweede weekend ten opzichte van afgelopen week. Zo worden diverse bugs opgelost en gaat het bedrijf experimenteren met het duidelijker aangeven welke spelers in het team van de speler zitten, en welke juist niet. Verder moet de snelheid waarmee perks worden ontgrendeld gedurende een potje worden aangepast tot Infinity Ward de juiste balans heeft gevonden.

Tijdens het eerste bètaweekend waren er klachten van spelers over het feit dat er geen stippen op de miniradar worden getoond van spelers die schieten - tenzij er een UAV actief is. Infinity Ward laat weten dit zo te willen houden, omdat men spelers die schieten niet willen straffen. Wel zegt het bedrijf feedback over dit element te blijven verzamelen.

Mogelijk bevat deze tweede bètaperiode ook nieuwe maps en modi, maar daar zijn op moment van schrijven nog geen details over bekend.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Enorm vermaakt met de beta vorig weekend. Goed dat ze al meteen wat veranderingen toevoegen. Erg enthousiast over MW2, laat 28 oktober maar snel komen.

0
test

@Zut Goed om te horen, ik ben best wel benieuwd naar deze game. Lijkt het qua pacing wat op MW1? Ik vond MW1 namelijk wel lekker spelen en destijds speelde Warzone ook nog goed. Na Cold war en Vanguard is ook Warzone behoorlijk sneller geworden qua gameplay en dat vind ik zelf wat minder leuk spelen.

0

@Fr3nzy De pacing is inderdaad behoorlijk verlaagd. Natuurlijk zijn er potjes waarbij er nog een hoop uitstekende spelers zijn die rushen maar in 90% van de potjes kon ik tactisch spelen en lang in leven blijven. Dus dat is een hele grote verbetering vergeleken met Vanguard en Cold War. Vooral het weghalen van slide cancel is top. Verder is de map design van deze 3 maps ook weer van hoog niveau. Als je MW1 leuk vond dan ga je hier ook veel plezier mee beleven

0

Wat mij betreft is een rood puntje op de minimap teveel info wat betreft positie van de speler, maar helemaal niks maakt suppressors weer overbodig. Is er geen tussen-oplossing? Ik dacht bijvoorbeeld aan het (rood) oplichten van een deel van de rand van de minimap in de richting waaruit er door een enemy (binnen een bepaalde afstand) geschoten wordt, een beetje hetzelfde als High Alert. En dan gewoon rode stippen bij een UAV

0

Aanbevolen voor jou