Plunder-modus keert vandaag terug in Call of Duty: Warzone 2.0

Plunder-modus keert vandaag terug in Call of Duty: Warzone 2.0

De modus was onderdeel van de eerste Warzone

De Plunder-modus wordt in de loop van vandaag aan Call of Duty: Warzone 2.0 toegevoegd.

Plunder was een van de twee modi die beschikbaar waren toen de eerste Warzone in 2020 uitkwam. "Pak het geld en maak je uit de voeten", zo luidt de beschrijving. "Voldoe aan contracten, pak tassen met geld, haal je voordeel uit diverse nieuwe evenementen en jaag op de leiders in een race om het meeste geld te verdienen." In het kort wint de persoon met het meeste verzamelde geld een potje.

In aanloop naar de Plunder-modus heeft Activision Blizzard een nieuwe patch voor Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 uitgebracht. Charlie Intel heeft de volledige patch notes. Er worden vooral een aantal bugs opgelost.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe is warzone 2.0 nu? Ben gestopt voor Ashika Island na jaren lang gespeeld te hebben. Heb ondertussen de drang ook niet weer gevonden om het wel te gaan spelen. Naar mijn idee (en mijn vrienden) ging het steeds bergafwaarts met wat het eerst was

0
test

@Killice_ er is vrij weinig verandert, de grootste aanpassing zijn die drones waarmee je de lucht in kan schieten zoals bij Caldera en Ashika. Die zitten nu ook in de grote map.

0

Aanbevolen voor jou