Plannen voor Dying Light 2-dlc bekendgemaakt

Plannen voor Dying Light 2-dlc bekendgemaakt

Techland heeft een illustratie gedeeld waarop de plannen voor aankomende downloadbare content voor Dying Light 2 bekend worden gemaakt.

Eerder liet het bedrijf al weten dat de aanstaande game zo'n vijf jaar ondersteund gaat worden met updates en nieuwe content. Hieronder is de illustratie met de plannen voor dlc te zien.

In februari moet er al gratis dlc verschijnen voor de verschillende facties in de game. In marat verschijnen vervolgens zogenaamde uitdagingen, gevolgd door evenementen rondom gemuteerde geïnfecteerden in april. In mei worden er wederom uitdagingen aan de game toegevoegd en in juni moet de eerste betaalde, verhalende uitbreiding verschijnen.

Volgens Techland kunnen spelers in de komende vijf jaar nog een tweede verhalende uitbreiding verwachten, alsmede nieuwe wapens, vijanden, verhalen en evenementen. Het zou zowel om betaalde als gratis content gaan.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. De Switch-versie werd onlangs uitgesteld naar later dit jaar. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Altijd maar vreemd dat als het spel nog uit moet komen ze wel al weten wanneer er een betaalde uitbreiding komt, lijkt net alsof de game dan niet af is.

0
test

@guppie-1991 ik snap je gevoel. Maar er moet wel een stukje visie en toekomstplannen zitten bij projecten als dit. Als ze hier na release pas pver gaan nadenken duurt de ontwikkeling veel te lang.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou