Phil Spencer: 'The Elder Scrolls 6 komt na nieuwe Fable uit'

Phil Spencer: 'The Elder Scrolls 6 komt na nieuwe Fable uit'

The Elder Scrolls 6 komt pas na de nieuwe Fable-game uit, zo heeft Xbox-topman Phil Spencer bevestigd.

Dat meldde hij in een interview met de IGN Unlocked-podcast. Hij praatte daarin onder andere over de verschillen tussen Fable, The Elder Scrolls 6 en de aankomende Obsidian-rpg Avowed.

Spencer: "Fable is altijd al overduidelijk wat luchtiger en iets Britser geweest en ik denk dat Playground Games (de ontwikkelaar van de nieuwe Fable, alsmede de Forza Horizon-serie) dat zo houdt. The Elder Scrolls 6 laat nog langer op zich wachten, en ik denk wanneer die game uitkomt het ongelooflijk gaat worden."

Het lijkt er dus op dat de ontwikkeling van Fable vergevorderd is in vergelijking met The Elder Scrolls 6, of dat de ontwikkeling van Fable minder tijd in beslag neemt. Hoe dan ook zijn er voor beide spellen nog geen releaseperiodes aangekondigd, dus het blijft vooralsnog gissen wanneer de games uitkomen. Van zowel Fable als The Elder Scrolls 6 zijn alleen maar korte teasers met een logo vertoond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben echt benieuwd wat ze van de nieuwe Fable maken

0
test

Micro heeft wat grote open wereld rpg die er aan komen en denk dat tes 6 1 van de laaste is. Je hebt natuurlijk starfield, fable, evowed, the outer worlds 2 en dan nog tes

0

Aanbevolen voor jou