Phantom Liberty is de enige Cyberpunk 2077-uitbreiding

Phantom Liberty is de enige Cyberpunk 2077-uitbreiding

De pas aangekondigde Cyberpunk 2077-uitbreiding is de enige grote uitbreiding die Cyberpunk 2077 krijgt.

Dat blijkt uit een reactie van het officiële YouTube-account van de game. Onder de officiële trailer liet een gebruiker een reactie achter: "Ik ben geïntrigeerd door deze uitbreiding. Ik hoop dat er in de toekomst meer komt want de game heeft veel potentie". Het officiële account reageerde op de reactie: "We zijn blij om te horen dat je interesse is gewekt. Wat de toekomst betreft, Phantom Liberty is de enige geplande uitbreiding voor Cyberpunk 2077."

Phantom Liberty verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt 'een bestaand district' van Night city uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug.

Op de huidige generatie consoles gaat nog wel het politiesysteem op de schop en wordt gevechten vanuit voertuigen toegevoegd. De Xbox One en PlayStation 4 worden na de Edgerunners-update niet meer ondersteund. 

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in. Vorige week voor 15 euro de ps4 versie gekocht en eindelijk is het spel goed genoeg om te spelen. Eindelijk ook alles aan te passen van het uiterlijk sinds gisteren met de nieuwe update. Helaas zijn ze toch nog vergeten de tattoos kunnen aanpassen. Volgens de notes moest het er in zitten.

0
test

@MissMeNL Dan hoop ik voor je dat je tegen die tijd een PS5 hebt weten te bemachtigen want de DLC wordt voor de vorige generatie consoles niet ondersteund

0
test

@Ryme ik heb al een ps5 hahaha. Volgens mij bestaat er geen fysieke ps5 versie?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou