Petitie voor Battlefield 2042-vergoeding wint aan tractie

Petitie voor Battlefield 2042-vergoeding wint aan tractie

Een online petitie waarin Battlefield 2042-spelers geld terugeisen voor hun aankoop van Battlefield 2042 is inmiddels al door meer dan 62.000 mensen ondertekend.

Spelers hebben op Change.org een petitie opgezet. Via deze weg eisen ze dat EA geld teruggeeft aan iedereen die Battlefield 2042 heeft gekocht - ongeacht het platform waarop dat is gebeurd - en niet tevreden is met de aankoop.

Volgens de oprichters van de petitie "drijft Battlefield 2042 de spot met elke consument die deze game voor de volledige prijs heeft gekocht vanwege de incorrecte marketing van EA. Battlefield 2042 bevat bugs die de in-game ervaring drastisch wijzigen, zodat het eindproduct niet aanvoelt als een volwaardige release."

Op moment van schrijven is de petitie al door meer dan 62.000 mensen ondertekend. "De gamegemeenschap moet dit soort mishandeling en pesterijen van miljardenbedrijven die vals adverteren en games niet volledig afmaken niet tolereren."

EA gaf eerder zelf ook toe aan investeerders dat Battlefield 2042 niet aan de verwachtingen voldeed. Ontwikkelaar Dice werkt ondertussen aan diverse patches die onder andere een scorebord en voice chat moeten toevoegen aan het spel, maar deze patches worden met enige regelmatig uitgesteld. Ook het eerste seizoen van de game is uitgesteld naar aankomende zomer.

Battlefield 2042 ontving een 5,5 op Gamer.nl: "Wanneer Battlefield 2042 raak schiet, schittert het in explosieve chaos. De drie verschillende pilaren van de multiplayershooter hebben daarbij elk hun eigen potentie, maar worden stuk voor stuk geteisterd door gevoelens van ‘net niet’ — of eerder: ‘nog niet’. Zij het de vele technische mankementen of de soms ondoordachte spelelementen: Battlefield 2042 laat veel over aan het servicecomponent om de boel verder op te poetsen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beetje vreemd want dit is bij elke nieuwe Battlefield het geval.

0
test

@Bigds9fan precies! Gebeurd bij meerdere games tegenwoordig te vaak na mijn idee. Onacceptabel!

0

@Bigds9fan meestal is dat twee maanden wel klaar. Tis nu na 4 maanden nog huilen met 4 maps en talloze bugs

0
test

Wel lekker dit. Eerst anthem en nu battlefield. Top EA

0

Aanbevolen voor jou