PES 2022 wordt op 21 juli officieel onthuld

PES 2022 wordt op 21 juli officieel onthuld

PES 2022 wordt op 21 juli officieel onthuld. 

Dat blijkt uit in-game reclameborden van een reeds verschenen testversie van de game. Op die dag wordt de game onthuld via Konami's socialmediakanalen.

Deze week verscheen onverwachts een demo van PES 2022, genaamd New Football Game Online Performance Test, voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De demo is bedoeld om 'de kwaliteit van online matchmaking' te testen. Gameplaymechanieken, de balans, animaties en graphics zijn volgens het bedrijf nog in ontwikkeling.

Vermoedelijk wordt op 21 juli ook de releasedatum van de game onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vond de demo wat tegenvallen leek meer op botsauto voetbal dan dat het lekker liep. Hoop dat ze er nog wat aan sleutelen, want de sfeer was wel top

0
test

@Roy36NL Als verwaand pesser had ik ook wat moeite mijn draai te vinden met deze.. Kostte mij 3 potjes om het gevoel een beetje te krijgen; maar het is er nog niet. Alles beetje stroperig en stroef; nu kan dat ook komen door online gebeuren (dat loopt altijd wat minder bij pes). Grafisch viel mij op dat de spelers wel aardig wat meer detail hebben; zowel in uiterlijk als in bewegingen. Er is sowieso meer fysiek. Met schouderduwen etc. Schoten missen nog kracht, hoewel in eerste potje 2x vrije trap gescored (waar ik normaliter wat meer problemen mee heb). Al om al.. eerte pot 3-0 achter, 3-4 gewonnen (wat een comeback), 2e pot bloedeloze 0-0 en 3e pot kansloos verloren. Conclusie; ik word ieder potje slechter hahaha.. Ergens vermoed ik dat dit weer een ouderwets overgangsjaar gaat worden voor pes. Met een shitload aan patches en tweeks. Het zal de serie wederom niet veel goeds doen, maar ze moeten wat. Hopelijk kunnen ze het op tijd strak trekken; de game heeft zeker potentie, maar is er nog niet. Als ik hun was zou ik het wel net als afgelopen edities asap op gamepass mieteren. Fifa komt daar tegenwoordig ook vrij snel op dankzij ea play.. Nu vind ik fifa een ruk spel en hoop ik van harte dat mijn favoriete footie bij kan blijven. Ze hebben potdomme een jaarjte overgeslagen dus dan mogen we best wat verwachten.. Go pes!!

0
test

Ben benieuwd !

0

Aanbevolen voor jou