'Perfect Dark-gameplay wordt tijdens Microsofts E3-showcase getoond'

'Perfect Dark-gameplay wordt tijdens Microsofts E3-showcase getoond'

Tijdens de showcase die Microsoft dit jaar mogelijk rond E3 uitzendt, toont het bedrijf wellicht de eerste gameplay van de nieuwe Perfect Dark.

Dat claimt journalist Jeff Grubb tijdens de

Watch on YouTube

. Hij claimt dat de game mogelijk in 2023 of 2024 uitkomt en dat er rond E3 gameplay van het spel wordt getoond.

Verder voorspelt Grubb ook dat het bedrijf veel tijd gaat besteden aan Arkane's Redfall, aan Forza Motorsport 8 en aan Starfield, dat in november dit jaar uitkomt. 

Overigens is het fysieke E3 dit jaar wederom geannuleerd en zijn er nog geen plannen voor een virtueel evenement aangekondigd. Het is echter waarschijnlijk dat - ongeacht wat de plannen voor E3 zijn - de meeste gamebedrijven in juni livestreams uitzenden met aankondigingen en updates voor aankomende spellen.

Eind 2020 werd Perfect Dark aangekondigd, de eerste nieuwe game in de franchise sinds Perfect Dark Zero, dat tijdens de release van de Xbox 360 in 2005 uitkwam, en een HD-versie van de oorspronkelijke Perfect Dark in 2010. De nieuwe game wordt niet door Rare, maar door Microsoft-studio The Initiative ontwikkeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ben erg benieuwd naar wat deze studio gaat opleveren

0
test

@Ziminar het word dacht ik vooral gemaakt door mensen van tomb raider studio, de studio van micro heeft de gameplay loop en zo bedacht en word nu geholpen door tomb raider studio om het af te krijgen dacht ik.

0
test

@hulstpower Klopt. Het hoofd van The Initiative Darell Gallagher is het voormalig studio hoofd van Crystal Dynamics, zoals jij zegt oa de maker van Tomb Raider. En die werken samen om deze game te maken

0

@hulstpower Die informatie had best in het artikel gemogen, bedankt voor de toevoeging.

0

Aanbevolen voor jou