Overwatch is voorgoed offline, vervolg vanaf vanavond speelbaar

Overwatch is voorgoed offline, vervolg vanaf vanavond speelbaar

Overwatch is gisteravond voorgoed offline gegaan. In de loop van vanavond moet het vervolg online komen te staan.

Het was al bekend dat Overwatch 2 het eerste deel zou gaan vervangen en dat Overwatch gisteren voorgoed offline ging. Spelers verzamelden gisteravond op de servers en zagen hoe er uiteindelijk een 'disconnected' op beeld verscheen (zie de video hieronder). Op social media nodigde Blizzard fans uit om hun favoriete momenten te delen.

Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd moet Overwatch 2 vervolgens live gaan. De game verschijnt op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch en is free-to-play. Vanavond begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus en zes nieuwe maps. Het tweede seizoen gaat op 6 december van start.

Lees hier over onze eerste ervaringen met Overwatch 2.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is ieders oordeel over Overwatch 2 ? Ik ben benieuwd wat mensen vooraf denken, en dan na de release dit nog eens pijlen. Zelf ben ik skeptisch, maar toch enthousiast om te zien of het opnieuw mijn interesse wekt.

0
test

@warcryptic Alles voor de moneyssss

0
test

@warcryptic mensen zeggen dat er te weinig in zit maar ik begin steeds meer te beseffen dat dit voor mij mee valt. Cross progression was er nooit, nu heb ik gem al op drie plekken geinstalleerd en kan ik overal voorgang boeken. Een battlepass is ook leuk, dan heb je als casual speler tenminste een doel, een ping system is ook ideaal voor mij aangezien ik zelden met headset speel. En dan ook nog is een aantal nieuwe maps en characters. Niet verkeerd!

0
test

gelukkig deel 1 vorig jaar nog kunnen inleveren bij een winkel, wel benieuwd naar deel 2.

0

Aanbevolen voor jou