Overwatch 2 vervangt op release de eerste game

Overwatch 2 vervangt op release de eerste game

Overwatch 2 vervangt op release de eerste Overwatch, zo heeft Blizzard verduidelijkt.

Dat deed het bedrijf in een Reddit AMA. In feite zullen Overwatch-spelers een patch downloaden op 4 oktober waarmee het spel in Overwatch 2 verandert.

Als onderdeel daarvan zullen ook alle credits, OWL-tokens en competitieve punten worden overgezet naar het tweede deel. Wel moet het tweede deel een nieuwe valuta bevatten waar het in-game geld naar wordt overgezet. Ongeopende lootboxes worden daarnaast automatisch geopend voordat Overwatch 2 uitkomt, aangezien het tweede deel geen lootboxes bevat.

Wanneer Overwatch 2 op 4 oktober uitkomt als free-to-play-game op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch, worden onder andere 5v5-potjes gespeeld en nieuwe maps en helden toegevoegd. De PvE-campagnemodus moet ergens in 2023 uitkomen. Op 28 juni begint eerst de bèta.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk best raar toch? Normaal gesproken bestaan een deel 1 en 2 naast elkaar. Hier eet deel 2 deel 1 op :S Vind het dan meer een grote patch dan een nieuw spel, misschien 1 klein voordeel, heb zelf deel 1 al, dan zou ik deel 2 niet te hoeven kopen om te spelen lijkt me?

0
test

@-JK- Deel 2 wordt "volledig" gratis. Kopen hoeft dus sowieso niet meer. Ik meen me te herinneren dat alleen cosmetics te koop zullen zijn. Blizzard wil waarschijnlijk overzicht houden door alles op 2 te zetten. Makkelijker qua onderhoud ook. Ben het wel ernstig met je eens dat dit een bijzonder manier van handelen is. Maar Blizzard is de laatste tijd wel vaker gek bezig ^^

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@-JK- Je moet het ook niet zo zeer zien als een deel 2, maar meer als versie 2.0. Dat is een beetje het verschil tussen een live service game en een single player/multiplayer game met yearly releases die wel full price opnieuw worden uitgebracht. De veranderingen in overwatch zijn zo groot dat je niet meer simpel kan spreken van een patch, daarom wordt het versie 2.0. Je krijgt 5 vs 5 ipv 6 vs 6 en geen lootboxes meer maar battle passes. Omdat het dus maar gedeeltelijk hetzelfde is als Overwatch, is dit dus Overwatch 2. Dus het is denk ik maar net hoe je er naar kijkt :)

0
test

@Lavalera idd je moet het een beetje zien als de chapters in Fortnite

0
test

@-JK- precies dit dus, het is gewoon een flinke update niks meer niks minder. Dat ze het Overwatch 2 noemen is gewoon een pr stunt om meer aandacht te trekken

0
test

@Breadpit nee het zijn te veel veranderingen, je kan niet zomaar zeggen de lootboxen zijn weg en 6v6 wordt 5v5, komt veel meer bij kijken waardoor een reset beter is.

0
test

Betekent dit dat alle skins over worden gezet? In dat geval vind ik dit een hele goede ontwikkeling.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@DeBeer ja en er komt cross progression, hopelijk worden binnenkort mijn Xbox en PC items al samengevoegd ter voorbereiding op de release 4 oktober.

0

Aanbevolen voor jou