Overwatch 2 had wederom te kampen met DDoS-aanvallen

Overwatch 2 had wederom te kampen met DDoS-aanvallen

Overwatch 2 werd vannacht wederom geteisterd door een DDoS-aanvallen.

Daardoor was het spel net zoals in de eerste dagen na release wederom niet of nauwelijks speelbaar. Blizzard meldt dat de aanvallen inmiddels voorbij moeten zijn en dat het voor spelers weer mogelijk moet zijn om in te loggen.

Blizzard heeft ook besloten twee personages - Bastion en Torbjörn - tijdelijk uit de roulatie te halen. Het bedrijf doet dit om enkele bugs rondom deze personages weg te werken. 

Dit heeft er echter voor gezorgd dat sommige spelers een nieuwe bug ervaren, waarbij meerdere personages niet meer selecteerbaar zijn. Onder de personages die voor sommigen niet speelbaar zijn, vallen Kiriko, Mei, Ashe en Echo. Blizzard heeft op het officiële forum dit nieuwe probleem erkend.

Overwatch 2 is sinds begin vorige week speelbaar op pc en consoles, maar de release verloopt alles behalve soepel. De game werd op release meteen geplaagd door DDoS-aanvallen en een andere bug zorgde er voor dat spelers automatisch skins kochten voor speelbare personages in de game. 

Daarbij krijgt het spel veel kritiek te verduren omdat men een telefoonnummer aan Battle.net moet koppelen - en het mag geen prepaid nummer zijn. Call of Duty: Modern Warfare 2 - ook van Activision Blizzard - zal een soortgelijke veiligheidsmaatregel treffen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is er echt geen andere manier om hun iets duidelijk te maken (en hun mogelijk ook zeer doet financieel) , zonder dat de mensen die wel willen spelen ermee lastig te vallen?

0

Wie zegt dat het gaat om het maken van een punt. Kans is groter dat dit gaat juist om de player base flink te treiteren. Ik zorg er zelf altijd voor dat er geen losse stenen en andere zwaardere elementen in mijn voortuin liggen. Het is zielig dat ik er uberhaupt werk van moet maken, maar anders loop ik simpelweg het risico dat die steen tegen mijn raam gaat op den duur. Waarom? Omdat het kan.

0
test

@gimbal2 Tuurlijk voorkomen is soms beter dan genezen. Maar om in jou voorbeeld te blijven: Iemand is buiten je tuin gaan zoeken naar een fatsoenlijke steen om alsnog jou ruit in te gooien. En ik ben overtuigd (mijn mening) dat de DDOS aanval bewust gedaan is uit frustratie voor X en daarmee dus een punt te maken dat hun het niet eens zijn met X. Wat X is valt over te speculeren, maar de kans is groot dat dit gaat over de ontevredenheid van de transitie naar f2p en alles wat dit meebracht.

0
test

Zielige script kiddies.

0

Aanbevolen voor jou