Oude Halo-content dankzij modders weer speelbaar in Master Chief Collection

Oude Halo-content dankzij modders weer speelbaar in Master Chief Collection

Tijdens een recente livestream heeft een groep modders onder andere een speelbare versie van de Halo 2-demo van E3 2003 en geschrapte voertuigen voor Halo: The Master Chief Collection getoond.

De originele E3-demo van Halo 2, die Master Chief toont in een belegerde stad, is daarmee speelbaar in Halo 2, compleet met werkende AI en een originele map. Verder is de map uit de originele Halo Combat Evolved-demo getoond, met een geschrapte tank genaamd de Viper en de originele outfit van de Master Chief en de Elites.

De groep modders, die werkt onder de naam Digsite, heeft de afgelopen maanden samen met Halo-maker 343 Industries gewerkt om geschrapte content terug te brengen. Door het gebruik van oude gamebestanden en concept art proberen ze zo veel mogelijk oude content voor het eerst speelbaar te maken. De samenwerking werd in juli aangekondigd.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe content toegankelijk wordt voor bezitters van de Master Chief Collection. Op dit moment zijn mod-tools al beschikbaar voor elke game in de Master Chief Collection, behalve Halo Reach. Die willen de makers binnenkort uitbrengen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is dan wel weer heel tof dat 343i samenwerkt met hun. Ook die Halo 2 demo heb ik altijd al willen spelen.

0

Aanbevolen voor jou