Openingsfilmpje van Pac-Man World: Re-Pac getoond

Openingsfilmpje van Pac-Man World: Re-Pac getoond

Bandai Namco heeft het openingsfilmpje van de aankomende platformer Pac-Man World: Re-Pac online geplaatst.

In de video is te zien hoe Pac-Man's vrienden worden gekidnapt door Inky, Blinky, Pinky en Clyde. De intro is geen trouwe remake van het introfilmpje uit de PlayStation-game, maar is een compleet opnieuw bedacht filmpje.

Naast het openingsfilmpje heeft Bandai Namco eind vorige week ook een filmpje online getoond waarin de eerste twee werelden van de remake met de oorspronkelijke game worden vergeleken. Zowel het openingsfilmpje als de gameplayvideo zijn hieronder te bekijken.

Pac-Man World Re-Pac is een remake van de PlayStation-platformer Pac-Man World. De nieuwe versie van de 3D-platformer moet verbeterde gameplay en graphics krijgen. Spelers kunnen kiezen uit Quest Mode en Maze Mode. Daarbij kan men de oorspronkelijke Pac-Man-game ontgrendelen door Quest Mode uit te spelen.

Pac-Man World verscheen oorspronkelijk in 1999 voor PlayStation. In het spel moet Pac-Man zijn vrienden redden die door spoken zijn gekidnapt en op Ghost Island gevangen worden gehouden. Pac-Man moet zich een weg door zes werelden banen.

Pac-Man World Re-Pac verschijnt op 26 augustus voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Eerder vandaag kwam het gerucht naar buiten dat de producent van de Sonic the Hedgehog-films ook aan een Pac-Man-film werkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel erg veel zin in! Dit is een van die spellen die me echt een fijn nostalgisch gevoel geven.

0

Aanbevolen voor jou