Ook ESRB geeft leeftijdsclassificering aan Skull and Bones

Ook ESRB geeft leeftijdsclassificering aan Skull and Bones

In navolging van andere landen is er ook in de Verenigde Staten een leeftijdsclassificering aan Skull and Bones gegeven.

ESRB heeft een leeftijdsclassificering aan de Ubisoft-game gegeven. Eerder gebeurde dit ook al in Brazilië en Zuid-Korea. Het lijkt daarmee waarschijnlijk dat het spel binnenkort volledig uit de doeken wordt gedaan en dat een releasedatum ook volgt. Mogelijk gebeurt dat ergens in juli, zo claimde journalist Tom Henderson onlangs.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video, met beelden afkomstig van een gesloten bèta, was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Vond de naval battles in asassins creed altijd wel vet, benieuwd of dit dat kan overtreffen

0

Aanbevolen voor jou