Call of Duty: Modern Warfare 2 vereist telefoonnummer om game te spelen

Call of Duty: Modern Warfare 2 vereist telefoonnummer om game te spelen

Mensen die straks Call of Duty: Modern Warfare 2 willen spelen, moeten hun telefoonnummer opgeven aan Activision Blizzard voor sms-verificatie.

Dat valt te lezen op een ondersteunende webpagina van Activision Blizzard. Het betekent dat mensen een telefoonnummer aan hun Battle.net-account moeten koppelen voordat men de aankomende shooter kan spelen, al is niet duidelijk of dit ook voor de singleplayercampagne geldt.

Dit in navolging van eenzelfde soort regel voor nieuwe Overwatch 2-spelers waar eerder deze week veel om te doen was, voornamelijk omdat er problemen kunnen ontstaan wanneer mensen een prepaid nummer gebruiken. Deze werkt in de meeste gevallen niet. Vooral in de Verenigde Staten heeft nog een aanzienlijk gedeelte van de inwoners een prepaid nummer. Blizzard heeft die regel inmiddels iets versoepeld - mensen die sinds 9 juni 2021 (of langer) Overwatch spelen hoeven binnenkort geen telefoonnummer meer op te geven. 

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Spelers die de game alvast bestellen kunnen op 20 oktober al met de singleplayercampagne aan de slag. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn dat ik niet meer de behoefte heb om spellen van deze uitgever te spelen, samen met EA en Ubisoft.

0
test

@disgraziato Why? Vind je de spellen niet leuk? Of heb je moeite met de ontwikkelaars? :-)

0
test

@Goodmushin Ontwikkelaars niet, uitgevers wel. Maar het is een combinatie van beiden. Vandaar dat ik zeg: niet meer de behoefte aan hun games, wat mooi uitkomt gezien ik de bedrijven ook weinig aan vind.

0
test

@disgraziato same! Alleen Dead Space nog meepakken.

0
test

@axolotsyl Ja, Dead Space 'peaked' ook wel mijn interesse! Heb jij het origineel gespeeld? Ik onlangs de eerste tien minuten en opzich vond ik het wel wat hebben.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ga je het zelfde zeggen als Ubisoft dadelijk met een soort gelijk iets komt of is het dan .... ja wel goed dat ze dit doen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou