'Ontwikkeling Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 in goede handen'

'Ontwikkeling Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 in goede handen'

De ontwikkeling van het meermaals uitgestelde Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 zou volgens Paradox Interactive-CEO Fredrik Wester "in goede handen" zijn.

Dat meldt hij op Twitter als reactie op fans die zich hardop afvroegen wat de status van de game was. "De game is in goede handen en we kijken er naar uit om meer te tonen wanneer het team en de game er klaar voor zijn." Ook laat hij weten dat het spel niet op de PDXCON-presentatie van de uitgever wordt getoond aankomende september.

Bloodlines 2 had oorspronkelijk in 2020 uit moeten komen. Het spel werd dat jaar echter uitgesteld naar 2021. Ook werden de creative director en lead narrative designer ontslagen. In 2021 werd de game wederom uitgesteld en bleek dat ontwikkelaar Hardsuit Labs van het project af was gehaald. Een "nieuwe partner" werd op de ontwikkeling gezet. Het is niet duidelijk welke ontwikkelaar de game nu afmaakt of wanneer Bloodlines 2 precies uit moet komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, dat zeggen ze al jaren. Ik heb recentelijk mijn pre-order geannuleerd op Steam en daarvan 2 nieuwe games gekocht. Erg jammer!

0
test

2024 of later dus, als ze nog niets kunnen laten zien. Nou ja, beter laat en goed dan snel en slecht.

0

Aanbevolen voor jou