Ontwikkeling The Callisto Protocol is afgerond

Ontwikkeling The Callisto Protocol is afgerond

The Callisto Protocol is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling min of meer is afgerond.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd via social media. 'Goud gaan' betekent dat de ontwikkeling van een game vergevorderd genoeg is dat het spel op disk geprint kan worden. Tegenwoordig gaat de ontwikkeling echter vaak nog wel door om patches te maken.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

Eerder deze week werd aangekondigd dat The Callisto Protocol een performance modus heeft waarmee de game in 60 frames per seconde draait. De game komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd! Ik ben een groot fan van 3rd person survival horror dus ik zit al een tijdje te wachten op deze game!

0
test

Wel benieuwd naar deze titel!

0

Aanbevolen voor jou