'Ontwikkeling No Man's Sky en nieuwe game staan elkaar niet in de weg'

'Ontwikkeling No Man's Sky en nieuwe game staan elkaar niet in de weg'

De ontwikkeling van Hello Games' nieuwe spel staat de ontwikkeling van nieuwe content voor No Man's Sky volgens de makers niet in de weg.

Dat meldt Hello Games-oprichter Sean Murray aan IGN. Het was al geruime tijd bekend dat Hello Games aan een nieuw spel werkt en dat het "gigantisch" moet worden. 

Murray: "We werken achter de schermen al een tijdje aan iets behoorlijk ambitieus. Het is een klein team, maar dat vinden we fijn. Net als No Man's Sky lijkt het project onmogelijk om te maken, zelfs als we er duizend mensen aan hadden werken."

Hij vervolgt: "No Man's Sky wordt niet op een lager pitje gezet door het nieuwe project, maar de ontwikkeling van het nieuwe project wordt ook niet tegengehouden door No Man's Sky. We hebben het geluk dat we mensen kunnen laten werken aan wat ze enthousiast maakt." Meer details over de nieuwe game zijn er niet.

Gisteren is er weer een grote update voor No Man's Sky uitgekomen, genaamd Outlaws. Centraal in de update staan “smokkelen”, verbeterde ruimtegevechten, een “squadron” die de speler zelf kan rekruteren, een nieuwe expeditie en het eerste nieuwe ruimteschip in twee jaar tijd.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Succes, ik hoor t wel als er een alpha is in 2030.

0

Aanbevolen voor jou