Ontwikkeling nieuwe Saints Row is afgerond

Ontwikkeling nieuwe Saints Row is afgerond

De nieuwe Saints Row is 'goud gegaan', wat inhoudt dat de ontwikkeling van de game is afgerond.

Dat heeft de ontwikkelaar op Twitter laten weten. Aangezien de game volgende maand uitkomt, is het logisch dat het spel zo goed als af is.

De term 'goud gaan' wordt gebruikt om aan te geven dat een game gedrukt kan worden op disk. Vaak wordt er daarna echter nog wel gewerkt aan het spel, bijvoorbeeld om patches voor release af te maken.

Saints Row verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc. Het spel is een reboot en bevat dus nieuwe gangs en personages. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er toch wel zin. Was echt een groot fan van de eerste twee saints row games, maar daarna was het maar "meh" voor mij. Aangezien deze game terug naar zijn roots lijkt te gaan heb ik er zin in!!

0
test

@Markus88 Dat had ik ook. Een beetje overdreven was leuk zoals in SR1 en 2, maar voor mijn smaak gingen ze bij 3 & 4 te over de top waardoor het meer een gimmick werd en mijn interesse er in verloor. Kan niet wachten op deze reboot.

0

@Markus88 Ik heb dat ook wel. Deel 1 en 2 waren top. De dildo games die later kwamen waren echter niet mijn ding.

0

Lijkt me een heerlijke game om samen met een vriend coop te spelen. Weet iemand of dat de coop vanaf het begin beschikbaar is?

0

Aanbevolen voor jou