Onthulling van F1 2023 is mogelijk aanstaande

Onthulling van F1 2023 is mogelijk aanstaande

Fans speculeren naar aanleiding van een uitgelekte vermelding van een race- of vlieggame van Electronic Arts dat F1 2023 binnenkort wordt onthuld.

De over het algemeen betrouwbare leaker Aggiornamenti Lumia meldde gisteren dat er een vermelding van een nieuwe EA-game in de backend van de Xbox Store is te vinden. Het spel zou de codenaam 'Lorem Ipsum 70' dragen, zich bevinden in de 'racen en vliegen'-categorie en 20,45 GB groot zijn.

Fans speculeren nu dat het om F1 2023 gaat. Hoewel bekend is dat die game in de maak is, heeft EA het nog niet onthuld. Op de officiële website valt te lezen dat er binnenkort meer bekendgemaakt moet worden. Dat zou ook logisch zijn, want de afgelopen twee F1-games van het door EA opgekochte Codemasters kwamen beiden in juli van het betreffende jaar uit.

Onlangs kondigde EA een samenwerking met Formule 1-kampioen Max Verstappen aan. De samenwerking houdt in dat Max Verstappen het EA Sports-logo op zijn helm heeft gedurende het F1 2023-seizoen. Ook zal de coureur een belangrijke rol krijgen in aankomende F1-games van de uitgever.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind dat de game veel te laat uitkomt in het seizoen. De game blijft hierdoor een half jaar leuk daarna komen de nieuwe auto's alweer. Waarom niet april als het seizoen net begonnen is? Net zoals de meeste sport spellen.

0
test

@Snafu9 ik denk persoonlijk dat ze dat niet kunnen bolwerken. De auto’s worden meestal in februari onthuld, de eerste races in maart en dan in april uitbrengen is te kort dag. Natuurlijk kunnen ze veel recyclen, maar die nieuwe auto’s moeten gemodelleerd worden en een juiste afspiegeling vinden van de verhoudingen tussen de teams moeten ook geprogrammeerd worden. Je wil niet dat Aston Martin achteraan hobbelt als ze in het echt vooraan rijden.

0
test

@Rutgie Lijkt me met een kleine update geen probleem. Als je kijkt naar FIFA is de transfermarkt ook nog open als het spel uitkomt. Dan voeren ze ook een update door. Het spel wordt het hele jaar door ontwikkelt op de prestaties. Dan kan je iedere maand wat aanpassen als er nieuwe updates uitkomen in de auto. Lijkt mij dat je dan in april genoeg tijd hebt om in februari de liveries aan te passen en in maart de eerste races te implementeren.

0
test

@Snafu9 uiteraard kan dat op die manier, maar een eerste indruk is belangrijk. We hebben het hier niet over speler A die van team X naar Y gaat. Het gaat nu om de prestaties van het team. Ik kan me voorstellen dat dat een belangrijk verschil maakt. En soms gaat de wijzigingen van de auto verder dan kleuren en stickers. Om bij mijn voorbeeld van Aston Martin te blijven, vergelijk de auto van 22 met die van 23, een totaal andere auto. Ik denk dat het meer tijd kost om die wijzigingen die ze in het echt doen te vertalen naar de virtuele wereld.

0

Aanbevolen voor jou