OlliOlli World: Finding the Flowzone vanaf 2 november verkrijgbaar

OlliOlli World: Finding the Flowzone vanaf 2 november verkrijgbaar

Op 2 november komt de tweede uitbreiding voor OlliOlli World uit, genaamd Finding the Flowzone.

Deze laatste uitbreiding voor de game speelt zich in de wolken af, waar spelers met een vliegend schip een legendarische vliegende skatestad proberen te bereiken. 

Men ontmoet de legendarische Gail Force, doet mee aan skatewedstrijden onder het toeziend oog van de Skate Godz en moet uiteindelijk de Radlantis Rivals Cup winnen.

Uniek aspect van de gameplay in deze uitbreiding is dat de wind een grote rol speelt, waarbij spelers wanneer ze het goed timen flinke sprongen kunnen maken om normaliter onbereikbare gebieden aan te doen.

Finding the Flowzone komt los verkrijgbaar of als onderdeel van de Expansion Pass. Net als de hoofdgame zal de uitbreiding verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Meer details zijn op PlayStation Blog te vinden.

OlliOlli World kwam eerder dit jaar al uit. In tegenstelling tot eerdere delen speelt World zich af in een grote wereld waar spelers zelf parcoursen kunnen kiezen en missies voltooien. Qua gameplay is de game vergelijkbaar met voorgaande delen, waarin spelers van links naar rechts door levels springen en grinden. Eerder verscheen de uitbreiding Void Riders al.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou