Offline modus komt in december naar Back 4 Blood

Offline modus komt in december naar Back 4 Blood

In december wordt er een offline modus aan de online shooter Back 4 Blood toegevoegd.

Dat blijkt uit een nieuwe roadmap voor de game die door ontwikkelaar Turtle Rock Studios online is gezet. De roadmap is in onderstaande illustratie te zien.

In de offline modus nemen spelers het samen met door de computer bestuurde teamgenoten op tegen zombies. Ook wordt geboekte progressie opgeslagen. Het was voor spelers al mogelijk om Back 4 Blood alleen te spelen, maar daar moet men wel online voor zijn en progressie wordt ook niet opgeslagen. De offline modus wordt geheel gratis, al is een precieze releasedatum nog niet bekend.

Daar blijft het echter niet bij. Deze maand moet een nieuwe patch uitkomen die allerlei bugs wegwerkt. In 2022 komt een grote nieuwe contentupdate uit, met daarin nieuwe moeilijkheidsgraden, nieuwe kaarten en allerlei verbeteringen. Ook moet in 2022 het betaalde dlc-traject starten. De eerste betaalde uitbreiding heet Tunnels of Terror. Er moeten er in totaal drie uitkomen.

Back 4 Blood is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Back 4 Blood

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Allemaal leuk en aardig maar volgens mij zitten de meesten te wachten op de Campaign Versus mode. gemiste kans dat nou juist die modi er niet in zit wat bij L4D juist geweldig was.

0

Aanbevolen voor jou