Officiële animatiefilm toont periode tussen twee Tomb Raider-games

Officiële animatiefilm toont periode tussen twee Tomb Raider-games

Een korte animatiefilm toont een periode in Lara Crofts leven tussen de games The Last Revelation en The Angel of Darkness.

De animatiefilm is officieel 'canon' en maakt dus onderdeel uit van het verhaal rondom Lara Croft. In de periode tussen de twee games werd de avonturierster dood gewaand, en de film legt uit wat er aan de hand was. Het verhaal wordt verteld alsof het uit het dagboek van Lara komt, met allerlei schetsen die als illustraties dienen.

De schrijver is Murty Schofield, die het script voor The Angel of Darkness heeft geschreven. Hij werkte voor de animatiefilm samen met YouTuber Ash Kaprielov, animator Jasmine Steiner en stemactrice Jonell Elliot, die in verschillende Tomb Raider-games Lara al van stem voorzag.

De film kan hieronder bekeken worden. Crystal Dynamics, dat inmiddels onderdeel is van Embracer Group, heeft eerder al aangekondigd aan een nieuwe Tomb Raider-game te werken die draait op Unreal Engine 5. Meer officiële details zijn er nog niet, maar volgens geruchten draait de game om een iets oudere Lara Croft die moet samenwerken met een nieuwe generatie met Croft als ideaalbeeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou