Oekraïense ontwikkelaar brengt dlc uit voor Sherlock Holmes: Chapter One

Oekraïense ontwikkelaar brengt dlc uit voor Sherlock Holmes: Chapter One

De Oekraïense ontwikkelaar Frogwares heeft een nieuwe uitbreiding voor Sherlock Holmes: Chapter One uitgebracht.

In een statement (via Eurogamer) laat CEO Wael Amr weten dat "we de studio draaiende moeten houden en zo goed mogelijk moeten proberen te functioneren." Niemand in het team is verplicht om te werken tijdens de Russische invasie, maar men is vrij om dat toch te doen.

Diverse werknemers werken vanuit andere locaties dan de studio zelf, terwijl anderen meevechten in de oorlog en weer anderen het land uit zijn gevlucht. Alle werknemers blijven betaald worden. Ook werkt de studio samen met externe partners.

"We zijn een onafhankelijke studio met geen externe financiering, investeerders of een moederbedrijf die ons helpen. Dus het is aan ons en de support van onze spelers die onze games willen spelen om de studio draaiende te houden."

De downloadbare content heet M For Mystery en kan nu gekocht worden voor gamers op pc, Xbox- en PlayStation-consoles. De dlc is gratis voor iedereen die de Deluxe Edition of seizoenspas van de game heeft. In de twee uur durende missie jaagt Holmes op een schaduwfiguur genaamd M. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom "Oekrainse ontwikkelaar" ipv Frogwares, wil je meeliften op de situatie in Oekraine? Doe je dat ook bij Ubisoft of Activision?

0

Aanbevolen voor jou