Obsidian wil graag een nieuwe Fallout-game maken

Obsidian wil graag een nieuwe Fallout-game maken

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment zou in de toekomst graag een nieuwe Fallout-game maken.

Dat heeft de medeoprichter van de studio, Feargus Urquhart, laten weten in een interview met DualShockers. Hij werd gevraagd of hij ooit aan een nieuwe Fallout-game zou willen werken, waar hij positief op reageert.

"Natuurlijk. Als we ooit de kans krijgen om een nieuwe Fallout te maken, doen we het. Het is niet eens een kwestie van of we het zouden willen of niet, maar eerder of we die kans ooit krijgen." Urquhart benadrukte dat hij van de Fallout-franchise houdt.

"Als we Fallout zouden doen, moet het wel passen bij wat Bethesda met de franchise doet. Maar persoonlijk zou ik graag nog eens aan een Fallout-game werken voordat ik er mee stop."

Obsidian, de ontwikkelaar van games als Grounded en The Outer Worlds, heeft wel eens eerder een Fallout-game gemaakt, namelijk het geprezen Fallout: New Vegas. Toen Obsidian enkele jaren geleden over werd genomen door Microsoft leek de kans nihil dat het bedrijf ooit nog voor Bethesda aan Fallout zou kunnen werken, maar inmiddels is ook Bethesda en dus de Fallout-IP van Microsoft - de mogelijkheid bestaat dus weer.

Fallout bestaat dit jaar 25 jaar. Dat viert Bethesda met allerlei extra's - onder andere in Fallout 76. Tevens wordt er al geruime tijd gewerkt aan een live action-serie voor Amazon Prime.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe New Vegas lijkt me geweldig. Fallout New Vegas 2, game al 3x uitgespeeld en verveeld nog steeds niet. Een ander nieuw deel lijkt me ook geweldig, zolang het maar geen online meuk is.

0
test

Oeh van mij mogen ze, maar dan wel een Fallout New Vegas achtig vervolg hopelijk.

0

Aanbevolen voor jou