No More Heroes 3 komt dit jaar uit op Xbox, PlayStation en pc

No More Heroes 3 komt dit jaar uit op Xbox, PlayStation en pc

De Nintendo Switch-game verschijnt ergens dit najaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

De game moet verbeterde graphics, hogere framerates en snellere laadtijden krijgen. No More Heroes 3 komt zowel fysiek als digitaal uit. De fysieke editie bevat een artbook van zeventig pagina's en de soundtrack van de game.

In No More Heroes 3 verschijnt er een zwevend gevaarte boven Santa Destroy. Hoofdpersonage Travis Touchdown moet zich aldaar door een ranglijst van tien buitenaardse wezens vechten om aan de top van de Galactic Superhero Rankings te komen, zodat hij de slechte Prince FU kan tegenhouden in zijn plannen om de wereld over te nemen.

De No More Heroes-games worden ontwikkeld door Goichi Suda en zijn team Grasshopper Manufacture. De eerste twee spellen verschenen oorspronkelijk op de Wii en laten spelers een semi-open wereld verkennen terwijl ze het als Travis Touchdown opnemen tegen diverse schurken om zo de top van een lijst met huurmoordenaars te bereiken. 

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van No More Heroes 3: "No More Heroes 3 zet vooral in op hack ‘n slash-gameplay en tal van zijactiviteiten, en minder op een diepgravend narratief. Onderweg speelt de game geregeld op een kenmerkende manier met je verwachtingen en werkt vaak op de (glim)lachspieren."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou