Update: No Man's Sky-update Endurance nu uit

Update: No Man's Sky-update Endurance nu uit

Hello Games heeft een nieuwe update voor No Man's Sky onthuld, genaamd Endurance.

De update draait vooral om de vrachtschepen die met een van de eerste No Man's Sky-update zijn toegevoegd. Met Endurance worden deze vrachtschepen behoorlijk op de schop genomen. Spelers kunnen veel meer aanpassen, waaronder looppaden buiten de schepen, ramen om de ruimte in te staren en een verbeterde brug waarmee planeten vanuit de ruimte gescand en geanaliseerd kunnen worden. Ook kunnen er meer crewleden toegevoegd worden.

Verder moet de update asteroïden aanpassen - die komen nu in veel meer verschillende vormen voor en kunnen in groepen van duizenden tegelijk verschijnen. Ook zijn er nieuwe zwarte gaten en ruimtestormen om te bekijken.

Met de update wordt ook een nieuwe tijdelijk speelbare expeditie toegevoegd in de vorm van Polestar, alsmede enkele Nexus-missies die zich op gevechten richten. 

De update is nu beschikbaar op consoles en pc en maakt ook onderdeel uit van de Switch-versie die op 7 oktober verschijnen. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht:
No Man's Sky-maker Sean Murray heeft een cryptische emoji op Twitter geplaatst, waarmee hij zo goed als zeker hint naar een nieuwe uitbreiding voor No Man's Sky.

Hij plaatste een emoji van een gespierde arm, al is het nog niet duidelijk naar wat voor uitbreiding hij daarmee precies hint. Murray heeft naar alle voorgaande uitbreidingen ook gehint met een enkele emoji, zoals in de lijst hieronder is te zien. Zo tweette hij een piratenvlag voor de Outlaws-update en een robothoofd voor de Exo Mech-update. Meestal volgt binnen een week na een tweet van een emoji de officiële onthulling van een nieuwe uitbreiding.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016 op PlayStation 4 en kwam daarna ook naar andere platforms. De game viel op release niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft ontwikkelaar Hello Games vele grote uitbreidingen uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen.

In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd.

Later dit jaar verschijnt No Man's Sky ook op de Switch. Alle updates - behalve de vr-ondersteuning - zijn onderdeel van de Switch-versie.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb dit spel al een hele tijd niet aangeraakt, maar het lijkt echt een totaal andere game. Heel gaaf dat ze hebben doorgepakt met dit spel en dat blijven doen. Misschien toch maar weer een keer downloaden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ben vooral benieuwd hoe die straks op de switch draait!?

0
test

@butler ja ben ook benieuwd naar de inhoud.. en prijs. Fingers crossed.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@WildstyleD prijs is bij nedgame €54,99. Zal denk wel rond die prijs blijven. Op Nintendo zelf zie je nog geen prijzen.

0

Aanbevolen voor jou